Got to keep it moving straight

Mamma har gjort slag i saken och styrt upp internetförhållandena här hemma. Snabbt som vinden går det! Vad hon inte vet är att hon igår kväll fick hem sin ökända lilla närpirat a.k.a hennes äldsta dotter. mhehe. Har dock hållt mig lugn än så länge. Har insett att jag är en expert på att göra ingenting! Har kladdat ner intervjufrågor på ett papper, ringt ett telefonsamtal, skickat iväg ett par tweets och skrivit en instagramkommentar. Dett har tagit mig ca tre timmar. Vad jag gjort övrig tid, det vill säga uppskattningsvis 2 timmar och 45 minuter, är mig en gåta. 
 
På onsdag har jag inte bara en, utan TVÅ intervjuer. Knep ihop ögonen lite (och mkt mkt tyst) när jag över telefon fick förslaget onsdag eftermiddag, men sa ja. Sååee. Det blir en intersiv eftermiddag och kväll. MEN glad är jag, för det betyder att jag hela torsdagen kan bearbeta materialet och kanske rentav åka hem till uppis redan då för att slippa flänga som en idiot på fredag då det ska åkas till huvudstaden.
 
Nu väntar lunch och hårtvätt. Pappa håller på och gjuter golv i rummet bredvid mig och har lovat att dricka lite kaffe med mig.. det var nu två timmar sedan... gngmnfmg. det är stunder som dessa man inser och kan erkänna att det där emd kaffe nog kommit att bli till en vana. jag är dock inte på länge vägar lika illa ute som mor min. ojoj.
 
Fika hos farmor i eftermiddag. Ohlala. 
 
 
(det är blogginlägg som dessa som får mig at sluta läsa andras bloggar, hehe. F'låt)
 
 
Adjö
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0