här försvinner man lätt mellan husen

Du har ett grepp om mig på distans. Just när jag tänker att jag lyckats slita av alla klibbiga spindeltrådar från min hud hakar du fast nya. Jag är fri på dina villkor. Du är helt och fullt otillgänglig för mig, men mig ska du kunna ringa och träffa och skämta med så fort andan faller på.
 
Den här gången var det tack och lov jag som fick skratta. Skadeglatt. Den sårade själens allra effektivaste medicin. Tack! 
 
dumma stackare.
 
 
 
Jag skriver pm och det går helt okej. Kanske till och med bra. Har helt gett upp försöken att utvärdera mina egna insatser när det kommer till skola och jobb, för jag är så gott som alltid fel ute. Det enda jag kan säga är att jag kommer att lämna in i tid och jag kommer lämna in ungefär vad som förväntas av mig.
 
Jag har ett berg kvar att bestiga. Ringa samtal. Ett helt gäng. Fritte tycker att jag ska sätta mig med en lista nummer framför mig, svälja, ringa och bocka av numren, ett efter ett. Det är så det kommer att få bli. Onsdag kanske ska få bli min ringdag. 
 
Fick just mailsvar om att ett sommarjobb inte är helt kört. hmm. gjorde mig lite skraj då jag hörde av mig till stället i fråga helt utan att tänka igenom om jag faktiskt vill jobba där. haha Gud. Dock blev jag rätt lugn då svaret lämnade mig flera utvägar att hoppa av mitt eget impulsförslag. älskar när det händer.
 
Pausen borde vara slut för länge sedan, men jag är en såndär vars attention-spans tenderar att krympa exponentiellt under dagen. fan.
 
Det är så vackert väder ute men jag hinner inte riktigt gå ut just nu. Snälla sol skin om några timmar också!!
 
 
Jag älskar våren så otroligt mycket. 
 
Adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0