I only wanted to see you laughing in the purple rain

Det är fredag. Det är vår. Det är en vecka till valborg och om två veckor befinner jag mig i Amsterdam med systrar och kusiner. Med andra ord är tillvaron helt okej precis just nu! Om dagarna pluggas det mest hela tiden. Urban socialgeografi. Det är väldigt intressant och jag gillar det. Inte lika mycket som förra kursen, politisk geografi med samhällsplanering. Hur som helt är tanken att det från och med snart ska vara färdigläst på universitetet för min del. Återstår att se hur det går med det, men för den här gången i alla fall!
 
Annars då. Första inlägget för 2016 inser jag, vilket väl får ses som ett lågvattenmärke. Jag har märkt dock att just bloggandet tycks ha lösts upp och försvunnit bland oss som brukade "hej dagboken-blogga". Det är på ett sätt tråkigt, jag gillade att ha lite koll på varandra. Jag antar att vi börjar bli vuxna och upptagna vi med. 
 
År 2016 hittills har varit bra. Millis har fyllt 20, Bowie och Prince har gått bort och mycket i världen är kaos.Tack och lov är alla i närheten hela och rena än så länge. 
 
Det är svårare att skriva inlägg sällan än ofta märker jag. Att utlova förändring på den fronten, att skriva oftare alltså, vore alltför likt mig och därför låter jag bli. Har inte för avsikt att ta bort bloggen dock, här finns alldeles för mycket historia för det! 
 
Ska läsa några sidor plugg nu. En sen fredagkväll jag vet, men det är ju såå skönt att gå och lägga sig efter att man avslutat på ett bra ställe. Nytt kapitel istället för mitt i och sådär ni vet, lagom ocd-igt. 
 
Imorgon ska jag och Alicia på Uppsala vegofest. Äta buffé och kolla alla kul företag som är där. Ska bli super!
 
Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0